Potřebujete poradit? 224 317 674
SAMUEL krestanske knihkupectvi
Košík    0 Kč

Ultimate Collection - Volume II.

Nakladatel: Hillsong Music

Pokračování výběru živých chval z australského Hillsongu obsahuje 17 písní z alb God He Reigns, Mighty To Save, United We Stand, Hope, Jesus Is, For All You've Done.
1. Salvation Is Here
2. The Freedom We Know
3. From the Inside Out
4. To the Ends of the Earth
5. Lord of All
6. Let Creation Sing
7. Hallelujah
8. Let Us Adore
9. Came to My Rescue
10. Take It All
11. The Stand
12. For All You've Done
13. For Who You Are
14. At the Cross
15. None but Jesus
16. God He Reigns
17. Mighty to Save
Hillsong Music, 9320428066657
Počet příspěvků: Ultimate Collection - Volume II.