Potřebujete poradit? 224 317 674
SAMUEL krestanske knihkupectvi

Zkrácené obchodní podmínky a informace o nákupu

Kompletní obchodní podmínky naleznete zde (PDF): Obchodní podmínky

Informace o zpracování osobních údajů naleznete zde: Informace o zpracování osobních údajů

1. Dodací lhůta 
Pokud máme objednané zboží na skladě, vyřizujeme objednávky co nejdříve (nejdéle do 3 pracovních dnů). Pokud musíme čekat na dodání zboží od dodavatele a dodací lhůta by překročila 2 až 3 týdny, obvykle zašleme obratem to, co máme na skladě a zbytek v druhé zásilce. Pokud si přejete zaslat všechno až najednou a nevadí vám čekat déle, uveďte to, prosím, do poznámky. 

2. Platební podmínky 
Nejběžnější způsob platby je platba převodem z účtu nebo na dobírku. Číslo našeho účtu je: 2200128497/2010 (Fio banka, a.s.). Při osobním odběru v našem knihkupectví v Praze (Soukenická 15) můžete zaplatit i platební kartou.
On-line platby platební kartou zatím nejsou možné. 

3. Doprava a cena dopravy
3.1. Osobní odběr
Objednané zboží si můžete vyzvednout přímo v našem knihkupectví na adrese: Soukenická 15, Praha 1. V tom případě při objednání zatrhněte políčko „osobní odběr“. Informaci o tom, že je pro Vás zboží připraveno k vyzvednutí od nás dostanete emailem. Pak si můžete pro zboží přijít kdykoli v pracovních dnech od 10 do 18 hod.

3.2. Zaslání
Zboží zasíláme prostřednictvím společnosti GLS nebo České pošty. Ke každé zásilce účtujeme balné ve výši 20 Kč. V případě dopravy GLS činí paušální poštovné (bez ohledu na hmotnost) 90 Kč. Pokud zvolíte platbu „dobírkou“, účtujeme doběrečné 25 Kč.
Malé zásilky do 2 kg zasíláme Českou poštou. Cena poštovného se řídí podle ceníku České pošty. Za dobírku Česká pošta účtuje 44 Kč.
Pokud nemůžete převzít balíček od doručovatele GLS a trváte na zaslání pouze Českou poštou, uveďte to, prosím, do poznámky.

4. Záruční podmínky 
Vadné zboží je možno vyměnit buď poštou nebo přímo v našem knihkupectví. 

5. Odstoupení od kupní smlouvy zákazníkem
Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, v původním obalu, doručit na vlastní náklady zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Pokud již došlo k zaplacení zboží, bude zákazníkovi (po obdržení takto vráceného zboží) obratem vrácena zaplacená částka způsobem, na kterém se oba dohodnou. Tato částka bude ponížena o náklady, které prodávajícímu vznikly s přepravou zboží k zákazníkovi. 

6. Ochrana osobních údajů 
Provozovatel zaručuje že údaje poskytnuté při prodeji zboží přes internetový obchod tj. jméno, příjmení, název společnosti, adresu, IČO, DIČ, telefonní číslo a email, neposkytne třetím osobám s výjimkou těch, kteří se přímo podílejí na vyřízení objednávky zákazníka, pošta či dopravce apod., a to pouze v rozsahu nutném pro jejich činnost k vyřízení objednávky (jedná se zejména o jméno, adresu, email a telefon). Tyto údaje jsou výhradně pro naši potřebu a řídíme se Zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
Odesláním objednávky nám dáváte souhlas ke zpracování, shromažďování a používání svých osobních údajů a informací o uskutečněných objednávkách, a to na dobu, po kterou prodávající a internetový obchod provozují svou činnost, nebo do doby, než budou osobní údaje na vaše přání z databáze internetového obchodu vyřazeny. V případě vašeho přání budou osobní údaje z databáze prodávajícího kdykoliv vyřazeny (kromě údajů, jejichž evidenci jsme povinni vést ze zákona (např. o účetnictví a pod.)). Toto přání nám sdělte prostřednictvím jakýchkoliv kontaktních údajů. Naše kontaktní údaje jsou vám rovněž k dispozici pro zaslání informace o změně vašich osobních údajů.
Na tomto webu používáme kód od společnosti Google, které nám pomáhají analyzovat, které informace návštěvníci na webu vyhledávají a jak se na tomto webu chovají. Google může použít anonymní informace o vaší návštěvě tohoto i jiných webů za účelem zlepšení svých produktů a služeb a poskytování reklam na výrobky a služby, které vás mohou zajímat.
Vaše osobní údaje shromažďujeme za účelem veškeré komunikace se zákazníkem ohledně kompletního vyřízení objednávky a zajištění dodávky zboží včetně pozdější komunikace. Dále za účelem vystavení odpovídajících daňových dokladů a pro vyřízení případné reklamace. Současně tyto údaje také slouží pro utvoření představy prodávajícího o potřebách zákazníků a tím zajištění odpovídajících úprav sortimentu a zkvalitňování služeb a za účelem pravidelného přísunu informací zákazníkovi e-mailem o novinkách, akcích e-shopu a zajímavostech z našeho nakladatelství a knihkupectví. V případě přání zákazníka je možné toto zasílání kdykoliv zrušit prostřednictvím kontaktů uvedených na webových stránkách nebo odpovědí na došlý e-mail.
Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

7. Knihkupci 
Knihkupci mohou objednávat prostřednictvím tohoto internetového knihkupectví. Ačkoli se Vám v průběhu objednávání a odeslání objednávky zobrazí pouze ceny pro koncové zákazníky, bude Vám na zaslané faktuře odečten příslušný dohodnutý rabat. 

8. Zásilky na Slovensko a do jiných zemí 
Zásilky na Slovensko zasíláme společností GLS nebo Českou poštou (poštovné se řídí podle ceníku České pošty). Abyste nemuseli platit vysoký bankovní poplatek za mezinárodní převody můžete vyzužít náš účet ve Slovenské bance Fio – číslo účtu: 2200128497/8330, IBAN: CZ5320100000002200128497, BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX. Tento účet slouží i pro Europlatby v rámci EU. Pro informace o možnosti doručení zboží a platby z jiných zemí nás, prosím, předem kontaktujte.

Kontakt:


SAMUEL, Biblická práce pro děti
Jan Bíca
Soukenická 15, 110 00 Praha 1 
tel./fax: 224 317 674
samuel@samuelcz.com
www.samuelcz.com
IČ: 15307051
DIČ: CZ6605300438 Jjsme plátci DPH.)
mapa - jak se k nám dostanete?

Budeme vděčni za jakékoli Vaše postřehy, upozornění a doporučení k funkci našeho internetového knihkupectví. Poslat email nám můžete kliknutím zde.

Nahoru