Potřebujete poradit? 224 317 674
SAMUEL krestanske knihkupectvi
Košík    0 Kč

This Is Our time (live)

Nakladatel: Integrity Music

Živá nahrávka z konference „Awakening“ v Melbourne 2014.

01. This Is Our Time
02. Joy
03. My Heart Is Alive
04. Leave Me Astounded
05. Covered
06. Stronger Than A Thousands Seas
07. The Water Is Rising
08. It's Your Love
09. Sing it Again
10. You
11. Holy
12. He Touched Me
13. Your Presence
14. Look To You
15. Abba Father (Studio)

Integrity Music, CD000768624326
Počet příspěvků: This Is Our time (live)

Související zboží

Heal Our Land
Heal Our Land

Endless Praise (live)
Endless Praise (live)

Planetshakers - Lets Go (CD+DVD)
Planetshakers - Lets Go (CD+DVD)